Back Arrow Icon

Ukoliko želite da uživate u ukusima najlepših italijanskih specijaliteta od sada ne morate da odete hiljadama kilometara daleko – dođite u restoran Constantin i doživite čaroliju ukusa, koji će oživeti sva vaša čula.


Strast prema dobrom zalogaju vlasnik restorana neguje dugi niz godina. Iz te ljubavi rodila se i ideja da se u samom srcu Novog Beograda otvori pravi mali raj za sve ljubitelje vrhunske italijanske kuhinje. Iako biste „na prvu loptu“ pomislili da je ime dobio po rimskom caru Constantinu Velikom, priča o imenu restorana nešto je drugačija. Naime, ostvarenje svoje velike želje vlasnik restorana krunisao je tako što je restoranu dao ime po svom najstarijem unuku – dečaku Konstantinu.


Smešten u jednom od najlepših delova Novog Beograda, u naselju Belvil, restoran Constantin dočekuje svoje goste u prijatnoj atmosferi i ambijentu koji je savršen kako za porodični ili poslovni ručak, tako i za druženje i izlazak sa prijateljima.


Bogat meni pruža mogućnost da svako za sebe pronađe savršeni gastronomski užitak – osim autentičnih italijanskih pizza tu su i svima dobro poznate paste, burgeri, ali i specijaliteti od najkvalitetnijih komada mesa. Vrsni kulinarski majstori pažljivo biraju svaki sastojak i uz pomoć svog umeća stvaraju magiju na svakom tanjiru.


Na vama je samo da dođete, opustite se i uživate, sve ostalo je naša briga.


polaroid photo frame

Naši radovi

i mnogi drugi....

Kontaktirajte nas

TELEFON

TELEFON

Website

EMAIL

ADRESA

ZAPRATITE NAS

Instagram Outline Logo
Facebook
Photo frame with white template

2023 MaetiDesigns - sva prava zadržana